1.Pliceer de tomaten en snijd deze in vieren.
2.Ontdoe de partjes van zaadjes, het vruchtvlees van 1 tomaat in kleine blokjes snijden.
3.De rest van de tomaat in een eetlepel hete olijfolie aanzetten samen met het gesnipperde teentje knoflook en op een laag vuurtje zacht laten worden.
4.De saus met een staafmixer pureren en op smaak brengen met 4 eetlepels olijfolie, azijn, en peper en zout.
5.De sla wassen, drogen en in het midden van het bord leggen.
6.De tomatenblokjes hieromheen leggen.
7.Een eetlepel olie in een anti-bakkoekenpan zeer heet laten worden en de mulfilet hierin aan beide kanten bruin laten worden.
8.De vis op het sla bedje leggen en de saus heiromheen dresseren.
9.met de basilicum blaadjes garneren.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |